Організаційно-технологічні особливості виробництва м’ясопродукції та їх вплив на облік витрат

У статті визначено завдання обліку витрат виробництва м'ясопродукції. За стадіями виробництва вказано об’єкти калькулювання собівартості продукції м’ясопереробних підприємств повного технологічного циклу. Досліджено особливості виробництва м'ясопродукції та їх вплив на облік витрат за к...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Дата:2013
Автор: Міщенко, Т.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2013
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/92347
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Організаційно-технологічні особливості виробництва м’ясопродукції та їх вплив на облік витрат / Т.М. Міщенко // Культура народов Причерноморья. — 2013. — № 256. — С. 61-65. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine