Якість товару як фактор конкурентоспроможності

У статті досліджено історичну еволюцію поняття якості, приведено визначення рівня якості, розглянуто якість як головний чинник конкурентоспроможності товару. Зроблено висновок щодо необхідності програми дій, в якій формулюються цілі та завдання, методи і засоби вирішення проблеми якості....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Дата:2014
Автор: Губіна, В.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2014
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93792
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Якість товару як фактор конкурентоспроможності / В.В. Губіна // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 1. — С. 7-10. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine