Якість товару як фактор конкурентоспроможності
У статті досліджено історичну еволюцію поняття якості, приведено визначення рівня якості, розглянуто якість як головний чинник конкурентоспроможності товару. Зроблено висновок щодо необхідності програми дій, в якій формулюються цілі та завдання, методи і засоби вирішення проблеми якості....
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93792 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Якість товару як фактор конкурентоспроможності / В.В. Губіна // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 1. — С. 7-10. — Бібліогр.: 9 назв. — укр. |