Якість товару як фактор конкурентоспроможності
У статті досліджено історичну еволюцію поняття якості, приведено визначення рівня якості, розглянуто якість як головний чинник конкурентоспроможності товару. Зроблено висновок щодо необхідності програми дій, в якій формулюються цілі та завдання, методи і засоби вирішення проблеми якості....
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Губіна, В.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93792 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Якість товару як фактор конкурентоспроможності / В.В. Губіна // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 1. — С. 7-10. — Бібліогр.: 9 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Персонал як фактор формування конкурентоспроможності підприємства
за авторством: Андріанова, В.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Реальний валютний курс як фактор конкурентоспроможності
за авторством: Дернова, І.А.
Опубліковано: (2009) -
Організаційна культура як мотиваційний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства
за авторством: Захарчин, Г.М.
Опубліковано: (2007) -
Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК
за авторством: Губенко, В.І.
Опубліковано: (2012) -
Невизначеність економічних процесів як якість континуального економічного простору
за авторством: Грабчук, О.М.
Опубліковано: (2012)