Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу
У статті розкрито поняття «конкурентоспроможність», приведено параметри конкурентоспроможності: технічні, економічні, нормативні. Розглянуто конкурентоспроможність у двох аспектах - фірми і товару. Перелічено фактори, які використовуються для характеристики конкурентів. Схематично представлено ос...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93946 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу / К.С. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 2. — С. 7-11. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |