Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу
У статті розкрито поняття «конкурентоспроможність», приведено параметри конкурентоспроможності: технічні, економічні, нормативні. Розглянуто конкурентоспроможність у двох аспектах - фірми і товару. Перелічено фактори, які використовуються для характеристики конкурентів. Схематично представлено ос...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2014
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93946 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу / К.С. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 2. — С. 7-11. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-93946 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-939462016-02-06T03:01:42Z Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу Колеснікова, К.С. Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ У статті розкрито поняття «конкурентоспроможність», приведено параметри конкурентоспроможності: технічні, економічні, нормативні. Розглянуто конкурентоспроможність у двох аспектах - фірми і товару. Перелічено фактори, які використовуються для характеристики конкурентів. Схематично представлено основні фактори конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу. В статье раскрыто понятие «конкурентоспособность», приведены параметры конкурентоспособности: технические, экономические, нормативные. Рассмотрена конкурентоспособность в двух аспектах - фирмы и товара. Перечислены факторы, которые используются для характеристики конкурентов. Схематически представлены основные факторы конкурентоспособности предприятий рыбохозяйственного комплекса. The article deals with the concept of "competitiveness", given the competitiveness parameters: technical, economic and regulatory. The competitiveness in two aspects - the company and the product. Lists the factors used to characterize the competition. Schematically represented the main factors of competitiveness of enterprises fishery complex. 2014 Article Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу / К.С. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 2. — С. 7-11. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. 1562-0808 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93946 338.43;639 uk Культура народов Причерноморья Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
spellingShingle |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ Колеснікова, К.С. Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу Культура народов Причерноморья |
description |
У статті розкрито поняття «конкурентоспроможність», приведено параметри
конкурентоспроможності: технічні, економічні, нормативні. Розглянуто конкурентоспроможність у двох
аспектах - фірми і товару. Перелічено фактори, які використовуються для характеристики конкурентів.
Схематично представлено основні фактори конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського
комплексу. |
format |
Article |
author |
Колеснікова, К.С. |
author_facet |
Колеснікова, К.С. |
author_sort |
Колеснікова, К.С. |
title |
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу |
title_short |
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу |
title_full |
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу |
title_fullStr |
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу |
title_full_unstemmed |
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу |
title_sort |
аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу |
publisher |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України |
publishDate |
2014 |
topic_facet |
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/93946 |
citation_txt |
Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу / К.С. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 2. — С. 7-11. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
series |
Культура народов Причерноморья |
work_keys_str_mv |
AT kolesníkovaks analízkonkurentnihpozicíjípotencíalupídviŝennâkonkurentospromožnostípídpriêmstvribogospodarsʹkogokompleksu |
first_indexed |
2023-10-18T19:49:54Z |
last_indexed |
2023-10-18T19:49:54Z |
_version_ |
1796148030358945792 |