Каталітичні властивості гідропероксидліази з проростків картоплі
Вивченi каталiтичнi властивостi гiдропероксидлiази (ГПЛ) з проросткiв картоплi. ГПЛ екстрагували з проросткiв картоплi та очищали центрифугуванням, солюбiлiзацiєю за наявностi детергенту, осадженням сульфатом амонiю, iонообмiнною хроматографiєю. Значення pH 6,3 i 6,5 були оптимальними для гiдролiзу...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2015
|
Назва видання: | Доповіді НАН України |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/96618 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Каталітичні властивості гідропероксидліази з проростків картоплі / В.М. Копіч, О.В. Харченко // Доповіді Національної академії наук України. — 2015. — № 5. — С. 158-164. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |