Вплив механічного пошкодження та первинних ліпоксигеназних продуктів на активність ліпоксигенази з бульб картоплі

Дослiджено вплив механiчного пошкодження, 15-гiдропероксиду арахiдонової кислоти та 13-гiдропероксиду лiнолевої кислоти на активнiсть лiпоксигенази (ЛО) картоплi. Показано змiни активностi ЛО при дiї первинних лiпоксигеназних продуктiв i механiчного пошкодження. Обговорюється можливий шлях залучен...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2015
Автори: Копіч, В.М., Харитоненко, Г.І., Скатерна, Т.Д., Харченко, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2015
Назва видання:Доповіді НАН України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/97583
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вплив механічного пошкодження та первинних ліпоксигеназних продуктів на активність ліпоксигенази з бульб картоплі / В.М. Копіч, Г.І. Харитоненко, Т.Д. Скатерна, О.В. Харченко // Доповіді Національної академії наук України. — 2015. — № 9. — С. 98-104. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine