Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
Створено умови маловідхідного перетворення цілісної зернобобової сировини (насіння сої, люпину, амаранту, вівса, пшениці, гречки) у високодисперсні емульсійно-суспензійні рідкі і пастоподібні системи, яким притаманна здатність до агрегативної сталості протягом 5–15 діб без використання стабілізато...
Збережено в:
| Дата: | 2015 |
|---|---|
| Автори: | Бурушкіна, Т.М., Ратушняк, В.В., Количєв, В.І., Преподобний, В.М., Плотніков, Ю.О. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2015
|
| Назва видання: | Наука та інновації |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/116432 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Т.М. Бурушкіна, В.В. Ратушняк, В.І. Количєв, В.М. Преподобний, Ю.О. Плотніков // Наука та інновації. — 2015. — Т. 11, № 3. — С. 39—50. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
за авторством: Бурушкіна, Т.М., та інші
Опубліковано: (2015) -
Мікролабораторна установка дослідження ароматичної складової соків та екстрактів з рослинної сировини
за авторством: Фролова, Н.Е., та інші
Опубліковано: (2011) -
Технічні рішення процесу переробки лляної сировини
за авторством: Березовський, Ю.В.
Опубліковано: (2017) -
Технічні рішення процесу переробки лляної сировини
за авторством: Березовський, Ю.В.
Опубліковано: (2017) -
Технічні рішення процесу тіпання луб’яної сировини
за авторством: Березовський, Ю.В.
Опубліковано: (2018)