Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів
Gespeichert in:
| Datum: | 2008 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Головня, Ю.І. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/12047 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Підвищення конкурентного статусу підприємств з перероблення сільськогосподарських продуктів / Ю.І. Головня // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 2. — С. 231-237. — Бібліогр.: 6 назв. — укp. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Завдання, принципи і методи управління підприємствами з перероблення сільськогосподарських продуктів
von: Головня, Ю.І.
Veröffentlicht: (2008) -
ІМІДЖОВА СКЛАДОВА ЗРОСТАННЯ КОНКУРЕНТНОГО СТАТУСУ ПІДПРИЄМСТВА
von: Павловська, Людмила, et al.
Veröffentlicht: (2019) -
Резерви розвитку конкурентного потенціалу підприємств
von: Ярема, Я.Р.
Veröffentlicht: (2011) -
Моделювання інноваційної складової конкурентного розвитку промислових підприємств
von: Меліхов, А.А.
Veröffentlicht: (2014) -
УДОСКОНАЛЕННЯ МЕНЕДЖМЕНТУ ФІНАНСОВОЇ СТІЙКОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
von: Масюк, Ю. В., et al.
Veröffentlicht: (2022)