Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування....
Saved in:
| Date: | 2017 |
|---|---|
| Main Author: | |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК
2017
|
| Series: | Питання історії науки і техніки |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/163283 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine| id |
nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-163283 |
|---|---|
| record_format |
dspace |
| fulltext |
|
| spelling |
nasplib_isofts_kiev_ua-123456789-1632832025-02-09T11:27:42Z Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. Some issues of the raw material supply of the confectionery industry of Ukraine in 19th century Некоторые аспекты сырьевого обеспечения кондитерской промышленности Коцюбанська, О.О. Історія галузей та підприємств Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування. Article is devoted to the different issues of raw material supply of the confectionery industry in the 19th century as a classical recycling industry. It also discusses some aspects of the flour milling and sugar industry, import and export of equipment. Статья посвящена развитию материально-технической базы и сырьевому обеспечению кондитерской промышленности в ХІХ веке, как классической отрасли вторичной переработки. Также рассматриваются отдельные аспекты работы мукомольной и сахарной промышленности, импорт и экспорт оборудования. 2017 Article Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. 2077-9496 https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/163283 664-058.234(477-25)18 uk Питання історії науки і техніки application/pdf Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК |
| institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| collection |
DSpace DC |
| language |
Ukrainian |
| topic |
Історія галузей та підприємств Історія галузей та підприємств |
| spellingShingle |
Історія галузей та підприємств Історія галузей та підприємств Коцюбанська, О.О. Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. Питання історії науки і техніки |
| description |
Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування. |
| format |
Article |
| author |
Коцюбанська, О.О. |
| author_facet |
Коцюбанська, О.О. |
| author_sort |
Коцюбанська, О.О. |
| title |
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. |
| title_short |
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. |
| title_full |
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. |
| title_fullStr |
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. |
| title_full_unstemmed |
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. |
| title_sort |
деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в xix ст. |
| publisher |
Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК |
| publishDate |
2017 |
| topic_facet |
Історія галузей та підприємств |
| url |
https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/163283 |
| citation_txt |
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. |
| series |
Питання історії науки і техніки |
| work_keys_str_mv |
AT kocûbansʹkaoo deâkíaspektisirovinnoíbaziukraínsʹkoíkonditersʹkoípromislovostívxixst AT kocûbansʹkaoo someissuesoftherawmaterialsupplyoftheconfectioneryindustryofukrainein19thcentury AT kocûbansʹkaoo nekotoryeaspektysyrʹevogoobespečeniâkonditerskojpromyšlennosti |
| first_indexed |
2025-11-25T21:29:28Z |
| last_indexed |
2025-11-25T21:29:28Z |
| _version_ |
1849799390216060928 |