Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use
Introduction. The world industrial producers cultivate the four main varieties of peanuts (Spanish, Valencia, Virginia, and Runner), which have different types and subspecies, whose names may vary in some countries. These varieties differ in structure, chemical composition, nutritional and biologi...
Gespeichert in:
| Datum: | 2019 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , , , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2019
|
| Schriftenreihe: | Наука та інновації |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/174069 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use / S. Lehnert, O. Khomenko, A. Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, A. Radchenko // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 27-37. — Бібліогр.: 29 назв. — англ. |