Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса

За допомогою тесту Еймса з метаболічною активацією та без неї визначено потенційну мутагенну дія неорганічної та органічної фракцій п’яти зразків сирокопчених ковбас. Отримані експериментальні дані свідчать про наявність у ковбасах хімічних речовин прямої і непрямої мутагенної дії, здатних індукуват...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2009
Main Authors: Ткачова, Д.Л., Дуган, О.М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова 2009
Series:Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/18904
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса / Д.Л. Ткачова, О.М. Дуган // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. — 2009. — Т. 7, № 2. — С. 249-256. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine