Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса

За допомогою тесту Еймса з метаболічною активацією та без неї визначено потенційну мутагенну дія неорганічної та органічної фракцій п’яти зразків сирокопчених ковбас. Отримані експериментальні дані свідчать про наявність у ковбасах хімічних речовин прямої і непрямої мутагенної дії, здатних індукуват...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2009
Hauptverfasser: Ткачова, Д.Л., Дуган, О.М.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Українське товариство генетиків і селекціонерів ім. М.І. Вавилова 2009
Schriftenreihe:Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/18904
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Мутагенні та токсичні властивості компонентів деяких зразків ковбасних виробів у тесті Еймса / Д.Л. Ткачова, О.М. Дуган // Вісник Українського товариства генетиків і селекціонерів. — 2009. — Т. 7, № 2. — С. 249-256. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine