Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd
It is determined that ions of chlorine, NO₃, glutamine and bean leaves extracts activate digestive enzymes of T. cinnabarinus B o i s d u v a l. Glutamine is most effective for the activation. The substances under test not only activate enzymes of T. cinnabarinus but also expand the range of action...
Saved in:
| Date: | 1977 |
|---|---|
| Main Authors: | , |
| Format: | Article |
| Language: | Russian |
| Published: |
Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України
1977
|
| Series: | Вестник зоологии |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/191199 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Влияние некоторых компонентов растительного сока на активность пищеварительных ферментов клещей Tetranychus cinnabarinus Boisd / И.А. Акимов, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1977. — Т. 11, № 6. — С. 13-18. — Бібліогр.: 19 назв. — рос. |