Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні

У статті наведені результати дослідження стану води в паренхімних тканинах яблука, моркви та картоплі в процесі сушіння. Показано, що питомий вміст зв’язаної води зменшується на протязі всього часу зневоднення. Встановлено, що на динаміку видалення води впливає вуглеводний склад тканин....

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2011
Hauptverfasser: Снєжкін, Ю.Ф., Михайлик, В.А., Дмитренко, Н.В.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Інститут технічної теплофізики НАН України 2011
Schriftenreihe:Промышленная теплотехника
Schlagworte:
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/60315
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні / Ю.Ф. Снєжкін, В.А. Михайлик, Н.В. Дмитренко // Промышленная теплотехника. — 2011. — Т. 33, № 2. — С. 35-40. — Бібліогр.: 17 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine