Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні
У статті наведені результати дослідження стану води в паренхімних тканинах яблука, моркви та картоплі в процесі сушіння. Показано, що питомий вміст зв’язаної води зменшується на протязі всього часу зневоднення. Встановлено, що на динаміку видалення води впливає вуглеводний склад тканин....
Gespeichert in:
| Datum: | 2011 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2011
|
| Schriftenreihe: | Промышленная теплотехника |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/60315 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Динаміка зміни стану води в паренхімних тканинах рослин при сушінні / Ю.Ф. Снєжкін, В.А. Михайлик, Н.В. Дмитренко // Промышленная теплотехника. — 2011. — Т. 33, № 2. — С. 35-40. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |