Вплив саліцилової кислоти на водний статус та активність антиоксидантних ферментів у листках озимої пшениці за дії посухи в ранню фазу онтогенезу

Досліджували вплив саліцилової кислоти на зміну водного статусу та активність антиоксидантних ферментів у листках озимої пшениці за дії посухи в ранню фазу онтогенезу. Встановлено, що обробка рослин озимої пшениці саліциловою кислотою сприяє зменшенню втрат води, збереженню водозатримувальної і водо...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2011
Main Authors: Маменко, Т.П., Ярошенко, О.А.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2011
Series:Физиология и биохимия культурных растений
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/66362
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Вплив саліцилової кислоти на водний статус та активність антиоксидантних ферментів у листках озимої пшениці за дії посухи в ранню фазу онтогенезу / Т.П. Маменко, О.А. Ярошенко // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 2. — С. 149-157. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine