Генетичні та селекційні критерії створення сортів голозерного ячменю харчового напряму

Досліджено біохімічні, технологічні, морфологічні особливості зерна голозерного ячменю в порівнянні з сортами-стандартами плівчастого ячменю. Доведено провідну роль ефектів генів nud і wax у визначенні показників харчової (кормової) цінності зерна голозерного ячменю. Визначено генетичні та селекційн...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2013
Hauptverfasser: Рибалка, О.І., Поліщук, С.С., Кірдогло, Є.К., Моргун, Б.В.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2013
Schriftenreihe:Физиология и биохимия культурных растений
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/66478
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Генетичні та селекційні критерії створення сортів голозерного ячменю харчового напряму / О.І. Рибалка, С.С. Поліщук, Є.К. Кірдогло, Б.В. Моргун // Физиология и биохимия культурных растений. — 2013. — Т. 45, № 3. — С. 187-205. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine