Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
Наведено результати робіт по впровадженню сучасної енергоресурсозберігаючої технології виробництва функціонального харчування (ліпосомних соєвих напоїв), створеної з використанням нано- та біотехнологічних прийомів інтенсифікації тепломасообміних процесів. Приведены результаты работ по внедрению с...
Збережено в:
| Дата: | 2008 |
|---|---|
| Автори: | , , , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Russian |
| Опубліковано: |
Видавничий дім “Академперіодика”
2008
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/833 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.О. Лопатін, О.В. П'янкова // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 1. — С. 45–48. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |