Організаційно-технологічні особливості виробництва м’ясопродукції та їх вплив на облік витрат

У статті визначено завдання обліку витрат виробництва м'ясопродукції. За стадіями виробництва вказано об’єкти калькулювання собівартості продукції м’ясопереробних підприємств повного технологічного циклу. Досліджено особливості виробництва м'ясопродукції та їх вплив на облік витрат за к...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2013
Main Author: Міщенко, Т.М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2013
Series:Культура народов Причерноморья
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/92347
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Організаційно-технологічні особливості виробництва м’ясопродукції та їх вплив на облік витрат / Т.М. Міщенко // Культура народов Причерноморья. — 2013. — № 256. — С. 61-65. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine