СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ КРАФТОВОГО РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Gespeichert in:
| Datum: | 2024 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Головко, О. М., Пучкова, Г. В., Удворгелі, Л. І. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
ДКС Центр
2024
|
| Online Zugang: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/4921 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitÄhnliche Einträge
-
УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
von: Ostashevskyi, Oleg, et al.
Veröffentlicht: (2025) -
Екологізація готелів як напрям розвитку готельно- ресторанного бізнесу
von: Тітомир, Л. А., et al.
Veröffentlicht: (2021) -
Додаткові послуги та інновації в соціокультурному просторі ресторанного бізнесу
von: Завгородня, О.Є.
Veröffentlicht: (2014) -
Проблеми формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу
von: Курянов, В. М.
Veröffentlicht: (2023) -
МІСЦЕ ЦИФРОВИХ ТРЕНДІВ В СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
von: Fostolovych, Valentyna, et al.
Veröffentlicht: (2022)