СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ КРАФТОВОГО РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Saved in:
| Date: | 2024 |
|---|---|
| Main Authors: | Головко, О. М., Пучкова, Г. В., Удворгелі, Л. І. |
| Format: | Article |
| Language: | English |
| Published: |
ДКС Центр
2024
|
| Online Access: | https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/4921 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Agrosvit |
Institution
AgrosvitSimilar Items
-
УПРАВЛІННЯ БРЕНДОМ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
by: Ostashevskyi, Oleg, et al.
Published: (2025) -
Екологізація готелів як напрям розвитку готельно- ресторанного бізнесу
by: Тітомир, Л. А., et al.
Published: (2021) -
Додаткові послуги та інновації в соціокультурному просторі ресторанного бізнесу
by: Завгородня, О.Є.
Published: (2014) -
Проблеми формування корпоративної культури підприємств готельно-ресторанного бізнесу
by: Курянов, В. М.
Published: (2023) -
МІСЦЕ ЦИФРОВИХ ТРЕНДІВ В СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
by: Fostolovych, Valentyna, et al.
Published: (2022)