ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ У РЕСТОРАНАХ ЛЬВОВА: ВПЛИВ НА ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ДОСВІД КЛІЄНТІВ

The introduction of artificial intelligence (AI) into the restaurant business in Lviv faces several significant challenges that require a comprehensive approach to solving them. One of the main challenges is the technical integration of AI into existing restaurant processes. Restaurants must adapt t...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2024
Автори: Fil, Mariya, Bezruchko, Lubomyr, Bilanyuk, Olha, Zhuk, Yuriy
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Zhytomyr Ivan Franko State University 2024
Теми:
Онлайн доступ:http://eui.zu.edu.ua/article/view/317183
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Economics. Management. Innovations

Репозитарії

Economics. Management. Innovations