СТВОРЕННЯ ЛОКАЛЬНИХ ВИН ЯК ОДИН З НАПРЯМІВ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ВИНОРОБНОГО ПІДПРИЄМСТВА

The article proves the practicability of producing wine from local grapes for Ukrainian wineries. Thesubstantiation is based on the construction of five levels of goods and consumer values. The fifth level is awine that has a unique style: its character, temperament, expresses the peculiarities of t...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Braiko, M., Solodova, O., Golubyonkova, O., Braiko, А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2018
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1059
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics