Вплив Ñтруктурних Ñкладових модифікованого гелевого ноÑÑ–Ñ Ð½Ð° ферментативні влаÑтивоÑті іммобілізованого промиÑлового штаму Lactococcus lactis піÑÐ»Ñ Ð½Ð¸Ð·ÑŒÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¼Ð¿ÐµÑ€Ð°Ñ‚ÑƒÑ€Ð½Ð¾Ð³Ð¾ зберіганнÑ
Probl Cryobiol Cryomed 2018; 28(2): 164
Gespeichert in:
| Datum: | 2018 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2018
|
| Online Zugang: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1424 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |