Кінетика фазових перетворень у процесі охолодження – відігріву клітин Saccharomyces cerevisiae в альгінатвмісних кріозахисних середовищах

The effect of sodium alginate on the viability and kinetics of phase transformations of Saccharomyces cerevisiae cells during cryopreservation was investigated. There were determined the optimal conditions for yeast cell cryopreservation such as: the cooling rate of 1 deg/min in alginate-containing...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Ponomareva, Victoria L., Kuleshova, Larisa G., Vysekantsev, Igor P., Onasenko, Olena S., Mykhailova, Olga О.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2018
Теми:
Онлайн доступ:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/1446
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Репозитарії

Problems of Cryobiology and Cryomedicine