Основні складові інноваційної стратегії розвитку хлібопекарських підприємств

У статті показано стан хлібопекарської промисловості і тенденції її розвитку в Україні. Доведе-но необхідність впровадження стратегій саме інноваційного розвитку як єдино можливого напряму ро-звитку підприємств промисловості. Розглянуто типи інноваційних стратегій і виявлено, які саме необ-хідно зас...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2020
Автор: Дурбалова, Н. І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2020
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1817
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics