Основні складові інноваційної стратегії розвитку хлібопекарських підприємств
У статті показано стан хлібопекарської промисловості і тенденції її розвитку в Україні. Доведе-но необхідність впровадження стратегій саме інноваційного розвитку як єдино можливого напряму ро-звитку підприємств промисловості. Розглянуто типи інноваційних стратегій і виявлено, які саме необ-хідно зас...
Saved in:
| Date: | 2020 |
|---|---|
| Main Author: | Дурбалова, Н. І. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1817 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств
by: Малюк, С.О.
Published: (2014) -
Складові національної стратегії сталого розвитку
Published: (2002) -
Складові національної стратегії сталого розвитку
by: .
Published: (2002) -
Складові інноваційної моделі розвитку України та стратегічні завдання їх формування
by: Субочев, О.В.
Published: (2007) -
Інструментарій та основні показники статистики інноваційної діяльності підприємств
by: Вдовенко, Ю.В.
Published: (2014)