Основні складові інноваційної стратегії розвитку хлібопекарських підприємств
У статті показано стан хлібопекарської промисловості і тенденції її розвитку в Україні. Доведе-но необхідність впровадження стратегій саме інноваційного розвитку як єдино можливого напряму ро-звитку підприємств промисловості. Розглянуто типи інноваційних стратегій і виявлено, які саме необ-хідно зас...
Збережено в:
| Дата: | 2020 |
|---|---|
| Автор: | Дурбалова, Н. І. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1817 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Стратегічне управління якістю продукції хлібопекарських підприємств
за авторством: Малюк, С.О.
Опубліковано: (2014) -
Складові національної стратегії сталого розвитку
Опубліковано: (2002) -
Складові національної стратегії сталого розвитку
за авторством: .
Опубліковано: (2002) -
Складові інноваційної моделі розвитку України та стратегічні завдання їх формування
за авторством: Субочев, О.В.
Опубліковано: (2007) -
Інструментарій та основні показники статистики інноваційної діяльності підприємств
за авторством: Вдовенко, Ю.В.
Опубліковано: (2014)