Основні складові інноваційної стратегії розвитку хлібопекарських підприємств

У статті показано стан хлібопекарської промисловості і тенденції її розвитку в Україні. Доведе-но необхідність впровадження стратегій саме інноваційного розвитку як єдино можливого напряму ро-звитку підприємств промисловості. Розглянуто типи інноваційних стратегій і виявлено, які саме необ-хідно зас...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2020
1. Verfasser: Дурбалова, Н. І.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Odesa National University of Technology 2020
Online Zugang://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1817
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Food Industry Economics

Institution

Food Industry Economics