Особливості інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності

В статті проведений аналіз поняття інноваційного процесу та інновацій, з’ясовано їхню сут-ність, починаючи від перших згадувань у науковій літературі. Зображена проблематика інновацій векономічній теорії та практиці управління підприємствами. Представлено особливості інновацій в про-цесі реалізації...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2020
Автор: Асауленко, Н. В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Odesa National University of Technology 2020
Онлайн доступ://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1819
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Food Industry Economics

Репозитарії

Food Industry Economics