Особливості інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності
В статті проведений аналіз поняття інноваційного процесу та інновацій, з’ясовано їхню сут-ність, починаючи від перших згадувань у науковій літературі. Зображена проблематика інновацій векономічній теорії та практиці управління підприємствами. Представлено особливості інновацій в про-цесі реалізації...
Saved in:
| Date: | 2020 |
|---|---|
| Main Author: | Асауленко, Н. В. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2020
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1819 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
by: Ряшко, Г. М., et al.
Published: (2021) -
Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення
by: Седікова, І. О., et al.
Published: (2022) -
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
by: Ряшко, Г. М., et al.
Published: (2021) -
Національний бренд – фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
by: Савенко, І., et al.
Published: (2023) -
Узагальнення досвіду львівських навчальних закладів індустрії гостинності щодо організації та проведення студентських практик та стажувань
by: Гонак, І.М.
Published: (2005)