Аналіз власного капіталу м’ясопереробних підприємств України як основного джерела їхнього фінансування та розвитку

В статті розглядаються питання формування, розподілу та використання власного капіталу якосновного джерела фінансування та розвитку підприємства. Задача полягає в ефективності розподілувласного капіталу між окремими елементами, тобто між основним і оборотним капіталом, матеріаль-ними і нематеріальни...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2021
Hauptverfasser: Ощепков, О. П., Магденко, С. О.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Odesa National University of Technology 2021
Online Zugang://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1987
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Food Industry Economics

Institution

Food Industry Economics