Імплементація сервісних інновацій в організацію діяльності закладів ресторанного господарства
Інноваційна діяльність спрямована на створення нового або зміну наявного продукту, на вдос-коналювання наявних послуг, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних техно-логій і сучасних форм організаційно-управлінської діяльності. Вони стають визначальними чинникамидля конкурентоспро...
Збережено в:
| Дата: | 2021 |
|---|---|
| Автори: | , , |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2021
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/1990 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry Economics| Резюме: | Інноваційна діяльність спрямована на створення нового або зміну наявного продукту, на вдос-коналювання наявних послуг, освоєння нових ринків, впровадження передових інформаційних техно-логій і сучасних форм організаційно-управлінської діяльності. Вони стають визначальними чинникамидля конкурентоспроможності підприємств та активізації обмінів з іншими секторами економіки, з нимпов’язаними. Проведене дослідження дало змогу проаналізувати діяльність ресторану «Щастя ПалеРояль», визначити його головних конкурентів та розробити концепцію розвитку ресторану. Для цьогобуло запропоновано ввести професію сомельє (винного та хлібного. Складено концептуальне менюхлібобулочних виробів, яке має різні види хліба, що пасуватимуть для різних страв в основному менюзакладу. Реалізація зазначених напрямків розвитку інноваційної діяльності створить умови для роз-ширення переліку надаваних послуг, посилить конкурентні позиції та переваги підприємств. |
|---|