Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
Стаття розглядає сучасні тенденції щодо зростання інтересу до гастрономічного туризму вза-галі та до дегустаційних залів зокрема. Заклади індустрії гостинності готові до впровадження сервіс-них інновацій однією з яких є створення дегустаційного залу та розробка низки додаткових послуг.Створення дегу...
Gespeichert in:
| Datum: | 2021 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | , , |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2021
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2004 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |