Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
Стаття розглядає сучасні тенденції щодо зростання інтересу до гастрономічного туризму вза-галі та до дегустаційних залів зокрема. Заклади індустрії гостинності готові до впровадження сервіс-них інновацій однією з яких є створення дегустаційного залу та розробка низки додаткових послуг.Створення дегу...
Saved in:
| Date: | 2021 |
|---|---|
| Main Authors: | , , |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2021
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2004 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry Economics| Summary: | Стаття розглядає сучасні тенденції щодо зростання інтересу до гастрономічного туризму вза-галі та до дегустаційних залів зокрема. Заклади індустрії гостинності готові до впровадження сервіс-них інновацій однією з яких є створення дегустаційного залу та розробка низки додаткових послуг.Створення дегустаційних залів на підприємствах індустрії гостинності дозволяє проводити моносорто-ві дегустації, порівнювати продукцію різних виробників, що не можливо в дегустаційних залах, розта-шованих на виробничих підприємствах. Дегустаційна зала в складі підприємства індустрії гостинностістає джерелом додаткового прибутку за рахунок розширення сервісних послуг закладу. Розглянуторекомендації щодо створення дегустаційних залів на виробничих підприємствах. Наведено схему вза-ємозв’язку приміщень дегустаційної зали в складі підприємства індустрії гостинності. Розроблено ре-комендації щодо проектування та дизайну дегустаційних залів, розташованих на підприємствах індус-трії гостинності. |
|---|