Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності

Стаття розглядає підходи пошуку інновацій для створення дегустаційного залу та проектуван-ня асортименту додаткових послуг на його основі. Одеській регіон характеризується активним розвит-ком виноробної промисловості, в тому числі збільшенням кількості гаражних виробництв. Незважаючина те, що збільш...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2021
Hauptverfasser: Ряшко, Г. М., Асауленко, Н. В., Новічкова, Т. П., Новічков, В. К.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Odesa National University of Technology 2021
Online Zugang://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2135
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Food Industry Economics

Institution

Food Industry Economics