Технологічні інновації в ресторанному бізнесі для забезпечення конкурентоспроможності закладу

Інновації сприяють формуванню нових знань, технологій, відкриттів, народжують інноваційнітехнології, що дозволяють утримати та залучити споживачів, послуги, виводити підприємство на но-вий рівень та ринки. Ресторанні заклади прагнуть в умовах жорсткої ринкової конкуренції надати кліє-нтам якісні пос...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2021
Main Authors: Коркач, Г. В., Котузаки, О. М., Нікітчіна, Т. І., Шунько, Г. С.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Odesa National University of Technology 2021
Online Access://journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2194
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Food Industry Economics

Institution

Food Industry Economics