Харчові відходи в індустрії гостинності: проблеми та шляхи вирішення
Увага до світової проблеми скорочення продовольчих втрат та харчових відходів, в тому числіі в індустрії гостинності, продиктована, по-перше, занепокоєнням з приводу відсутності низького рівняпродовольчої безпеки і наявності голоду в ряді країн світу, по-друге, з впливом харчових відходів наприродні...
Saved in:
| Date: | 2022 |
|---|---|
| Main Authors: | Седікова, І. О., Асауленко, Н. В., Седіков, Д. В. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2218 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Особливості інноваційного процесу на підприємствах індустрії гостинності
by: Асауленко, Н. В.
Published: (2020) -
Національний бренд – фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
by: Савенко, І., et al.
Published: (2023) -
Удосконалення сервісу на підприємствах індустрії гостинності шляхом проектування дегустаційних залів
by: Ряшко, Г. М., et al.
Published: (2021) -
Проектування послуг дегустаційних залів як стратегічний вектор розвитку сервісу в індустрії гостинності
by: Ряшко, Г. М., et al.
Published: (2021) -
СОЦІАЛЬНИЙ КАПІТАЛ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: ОБЛІКОВИЙ АСПЕКТ
by: Боцян, Тетяна, et al.
Published: (2019)