Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
У статті обґрунтовано доцільність оцінки екологічної компоненти соціально відповідального біз-несу на макрорівні в координатах сталого розвитку держави відповідно до сучасного наукового підходу.Розроблено методичні рекомендації до оцінки соціальної відповідальності суб’єктів переробної промис-ловост...
Gespeichert in:
| Datum: | 2022 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Нікішина, О. В. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2270 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
von: Нікішина, О. В.
Veröffentlicht: (2022) -
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
von: Нікішина, О. В.
Veröffentlicht: (2020) -
ЕКОЛОГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ-МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ІМПЕРАТИВ СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ
von: Тарасович, Л. В., et al.
Veröffentlicht: (2023) -
ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ
von: Сиротюк, Г. В.
Veröffentlicht: (2024) -
Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку
von: Нікішина, О. В., et al.
Veröffentlicht: (2021)