Методичні рекомендації до оцінки соціально відповідального бізнесу в переробній промисловості України на засадах екологізації
У статті обґрунтовано доцільність оцінки екологічної компоненти соціально відповідального біз-несу на макрорівні в координатах сталого розвитку держави відповідно до сучасного наукового підходу.Розроблено методичні рекомендації до оцінки соціальної відповідальності суб’єктів переробної промис-ловост...
Saved in:
| Date: | 2022 |
|---|---|
| Main Author: | Нікішина, О. В. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2270 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Методичні рекомендації до комплексної оцінки соціальної компоненти екологічно відповідального виробництва та споживання в україні на засадах стійкості та сталого розвитку*
by: Нікішина, О. В.
Published: (2022) -
Методичні рекомендації до комплексної оцінки трудових ресурсів сфери природокористування України на засадах сталого розвитку
by: Нікішина, О. В.
Published: (2020) -
ЕКОЛОГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ-МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ІМПЕРАТИВ СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ
by: Тарасович, Л. В., et al.
Published: (2023) -
ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНОГО БІЗНЕСУ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ
by: Сиротюк, Г. В.
Published: (2024) -
Методичні положення щодо оцінки національної продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку
by: Нікішина, О. В., et al.
Published: (2021)