Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
The scientific and methodological aspects of the creation of enterprises in the territorial communitiesof Ukraine, which as a result of the decentralization reform received more opportunities and powers for theirown development and implementation of the functions of local self-government, were consi...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | Лайко, О. І., Єжов, М. Б., Циналєвська, І. А. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2319 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
Методичні аспекти формування фінансової політики переробних підприємств АПК
за авторством: Гришова, І.Ю.
Опубліковано: (2010) -
Науково-методичні засади організації збутової діяльності вугледобувного підприємства
за авторством: Трушкіна, Н.В.
Опубліковано: (2017) -
Дослідження стійкості переробних підприємств АПК
за авторством: Колосова, К.А.
Опубліковано: (2013) -
Методичні засади формування регіональних програм підтримки підприємництва
за авторством: Шлафман, Н. Л.
Опубліковано: (2010) -
Інвестиційне кредитування переробних підприємств АПК банківськими установами
за авторством: Коваленко, І.В.
Опубліковано: (2008)