Науково-методичні засади організації переробних підприємств в регіональних економічних системах
The scientific and methodological aspects of the creation of enterprises in the territorial communitiesof Ukraine, which as a result of the decentralization reform received more opportunities and powers for theirown development and implementation of the functions of local self-government, were consi...
Gespeichert in:
| Datum: | 2022 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Лайко, О. І., Єжов, М. Б., Циналєвська, І. А. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2319 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
Методичні аспекти формування фінансової політики переробних підприємств АПК
von: Гришова, І.Ю.
Veröffentlicht: (2010) -
Науково-методичні засади організації збутової діяльності вугледобувного підприємства
von: Трушкіна, Н.В.
Veröffentlicht: (2017) -
Дослідження стійкості переробних підприємств АПК
von: Колосова, К.А.
Veröffentlicht: (2013) -
Методичні засади формування регіональних програм підтримки підприємництва
von: Шлафман, Н. Л.
Veröffentlicht: (2010) -
Інвестиційне кредитування переробних підприємств АПК банківськими установами
von: Коваленко, І.В.
Veröffentlicht: (2008)