Відновлення ефективності методів управління підприємством: агропродовольча, готельна й ресторанна сфера
The processes of restoring the effectiveness of enterprise management methods in the agri-food, hotel and restaurant spheres of activity have been studied. Management methods that ensure the harmoniousdevelopment of business, society and the state are considered effective. At the enterprise, the num...
Gespeichert in:
| Datum: | 2022 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Кушнір, О. І., Жигулін, О. А. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2322 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
Споживчий вплив як основний чинник формування системи управління підприємством
von: Жигулін, О.
Veröffentlicht: (2010) -
Дослідження організаційно-економічних методів стратегічного управління підприємством
von: Берідзе, Т.М.
Veröffentlicht: (2013) -
Бюджетування як інструмент підвищення ефективності управління підприємством
von: Коваленко, В.М., et al.
Veröffentlicht: (2013) -
Підвищення ефективності управління підприємством за рахунок трансформації ІТ-інфраструктури
von: Довгий, С.О., et al.
Veröffentlicht: (2017) -
Антикризове управління підприємством
von: Діденко, С.О.
Veröffentlicht: (2011)