Механізм оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу
Досліджено процеси оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу підвпливом економічних, санітарних і політичних кризових явищ. Розроблено управлінський механізм,який дозволяє виявити й оперативно (протягом місяця) нейтралізувати дію неефективного методууправління («фактор міні...
Gespeichert in:
| Datum: | 2022 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2022
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/2326 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry Economics| Zusammenfassung: | Досліджено процеси оцінки, відновлення й підвищення темпів розвитку готельного бізнесу підвпливом економічних, санітарних і політичних кризових явищ. Розроблено управлінський механізм,який дозволяє виявити й оперативно (протягом місяця) нейтралізувати дію неефективного методууправління («фактор мінімум»), який унеможливлює розвиток готельного підприємства. Методом дос-лідження є метод, за яким розвиток суб’єкта господарювання оцінюється через показник зі складови-ми: рівень сталості й стан розвитку. Вважається, якщо сплановані на рік показники діяльності (дохід,виробництво, витрати, фінанси, рентабельність, співвідношення «якість/ціна») не виконуються та (або)тренд динаміки продажів спадний, то це свідчить про відсутність розвитку підприємницької структуриготельного бізнесу. Апробація роботи механізму оцінки, відновлення й підвищення темпів розвиткуготельного бізнесу проводилася на підприємствах України й дала позитивний результат. |
|---|