Вплив температури на коефіцієнти проникноÑÑ‚Ñ– мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¾Ð´Ð¸ Ñ– кріопротекторів
The biophysical parameters of yeast cell Saccharomyces cerevisiae, osmotically inactive volume, filtration coefficients in the cryoprotectant containing media and permeability coefficients for the cryoprotectants glycerol, 1,2-propane diol, dimethyl sulfoxide, were determined at the temperatures of...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | , , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine
2009
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/285 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Problems of Cryobiology and Cryomedicine |