Sakun, A. V., Maruschenko, V. V., Kovalenko, I. F., Sirenko, A. Y., Vysekantsev, I. P., Davydova, E. V., & Gordiyenko, O. I. (2009). Вплив температури на коефіцієнти проникноÑті мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¾Ð´Ð¸ Ñ– кріопротекторів. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Sakun, A. V., V. V. Maruschenko, I. F. Kovalenko, A. Yu Sirenko, I. P. Vysekantsev, E. V. Davydova, та O. I. Gordiyenko. Вплив температури на коефіцієнти проникноÑті мембран дріжджів Saccharomyces Cerevisiae Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¾Ð´Ð¸ Ñ– кріопротекторів. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2009.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Sakun, A. V., et al. Вплив температури на коефіцієнти проникноÑті мембран дріжджів Saccharomyces Cerevisiae Ð´Ð»Ñ Ð²Ð¾Ð´Ð¸ Ñ– кріопротекторів. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2009.