Стиль цитування APA (7-ме видання)

Sakun, A. V., Maruschenko, V. V., Kovalenko, I. F., Sirenko, A. Y., Vysekantsev, I. P., Davydova, E. V., & Gordiyenko, O. I. (2009). Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces cerevisiae для води Ñ– кріопротекторів. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine.

Чикаго стиль цитування (17-те видання)

Sakun, A. V., V. V. Maruschenko, I. F. Kovalenko, A. Yu Sirenko, I. P. Vysekantsev, E. V. Davydova, та O. I. Gordiyenko. Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces Cerevisiae для води Ñ– кріопротекторів. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2009.

Стиль цитування MLA (8-ме видання)

Sakun, A. V., et al. Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджів Saccharomyces Cerevisiae для води Ñ– кріопротекторів. Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine, 2009.

Попередження: стилі цитування не завжди правильні на всі 100%.