Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
The article examines the issue of information transformation as a key risk factor in the operational activities of mini-bakeries in Ukraine. The main points of occurrence of information distortions in the production process and document flow of enterprises in the baking industry have been identified...
Gespeichert in:
| Datum: | 2024 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Ласкаєв, Олександр |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Odesa National University of Technology
2024
|
| Online Zugang: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/3058 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsÄhnliche Einträge
-
У світі міні-металу
von: Пасічник, Л.
Veröffentlicht: (2014) -
Сучасні печі для міні-пекарень
von: Долінський, А.А., et al.
Veröffentlicht: (2006) -
Підвищена мамографічна щільність як фактор ризику розвитку раку молочної залози
von: Чешук, В.Є.
Veröffentlicht: (2014) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
von: Гайдай, Г.Г.
Veröffentlicht: (2012) -
Функціонування сім'ї та його порушення як фактор ризику мастопатії у жінок
von: Воробйов, В.В.
Veröffentlicht: (2008)