Трансформація інформації як фактор ризику в діяльності міні-хлібопекарень м. Одеси
The article examines the issue of information transformation as a key risk factor in the operational activities of mini-bakeries in Ukraine. The main points of occurrence of information distortions in the production process and document flow of enterprises in the baking industry have been identified...
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автор: | Ласкаєв, Олександр |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Odesa National University of Technology
2024
|
| Онлайн доступ: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/3058 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Food Industry Economics |
Репозитарії
Food Industry EconomicsСхожі ресурси
-
У світі міні-металу
за авторством: Пасічник, Л.
Опубліковано: (2014) -
Сучасні печі для міні-пекарень
за авторством: Долінський, А.А., та інші
Опубліковано: (2006) -
Підвищена мамографічна щільність як фактор ризику розвитку раку молочної залози
за авторством: Чешук, В.Є.
Опубліковано: (2014) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
за авторством: Гайдай, Г.Г.
Опубліковано: (2012) -
Функціонування сім'ї та його порушення як фактор ризику мастопатії у жінок
за авторством: Воробйов, В.В.
Опубліковано: (2008)