Вплив інноваційних трендів на конкурентоспроможність підприємств галузі гостинності
This study examines the impact of the innovative trend of freezing bread and bakery products on the competitiveness of enterprises in the hospitality industry. The term «hospitality» is most commonly associated with the hotel and restaurant sectors. The structure of the hospitality industry has been...
Saved in:
| Date: | 2025 |
|---|---|
| Main Authors: | Савенко, Ігор, Томпсон, Меган |
| Format: | Article |
| Language: | English |
| Published: |
Odesa National University of Technology
2025
|
| Online Access: | //journals.ontu.edu.ua/index.php/fie/article/view/3105 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Food Industry Economics |
Institution
Food Industry EconomicsSimilar Items
-
Національний бренд – фактор підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
by: Савенко, І., et al.
Published: (2023) -
Впровадження інноваційних технологій з метою покращення сервісно-виробничих процесів підприємств сфери гостинності
by: Козак, Катерина, et al.
Published: (2024) -
Вплив інноваційної діяльності на конкурентоспроможність підприємств Хмельницької області
by: Кравчук, В.В., et al.
Published: (2013) -
Вплив факторів зовнішнього середовища на конкурентоспроможність вітчизняних машинобудівних підприємств
by: Галелюк, М.М.
Published: (2008) -
Ефективність і конкурентоспроможність підприємств
by: Нефедова, О.Г.
Published: (2005)