Лиофилизация споровой культуры Streptomyces aureofaciens

The stages of technological process of lyophilization of spore cultures, Streptomyces aurefaciens on agar plates providing a high integrity of lyophilized microbe cells both after freeze-drying and after their following storage under hypothermia conditions for 4 years have been developed.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Ananyina, A. Ye., Tsutsayeva, A. A., Balyberdina, L. M., Grisha, I. G., Shcheglov, A. V.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Publishing House ‘Akademperiodyka’ of the National Academy of Sciences of Ukraine; Institute for Problems of Cryobiology and Cryomedicine 2013
Теми:
Онлайн доступ:https://cryo.org.ua/journal/index.php/probl-cryobiol-cryomed/article/view/338
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Problems of Cryobiology and Cryomedicine

Репозитарії

Problems of Cryobiology and Cryomedicine